Schade auto verkopen?

U
h
Z

Sloopauto verkopen

Ontvang een vrijblijvend bod

Ontvang tot honderden euro’s

Schadeauto via Marktplaats verkopen? Zo werkt het

Je auto heeft op een of andere manier schade opgelopen en de reparaties komen niet bepaald voordelig uit, dus je wilt hem verkopen. Prima besluit, maar waar en hoe verkoop je nu een schadeauto. Makkelijk en snel is om even langs te gaan bij een autosloperij. Als het een nieuw model is, dan vind je bijna zeker een sloperij die de auto van je wilt overnemen. Het lastige hieraan is, dat je een aantal sloperijen moet afgaan om een redelijk bod te krijgen. Niet iedereen heeft daar de tijd voor. Uitkomst is een marktplaats voor schadeauto’s.

Wat is Marktplaats schadeauto’s?

Bij marktplaats zou je denken aan een echte markt, maar dat is het dus niet. Marktplaats schadeauto’s is niets anders dan een online platform waar kopers en verkopers van schadeauto’s bij elkaar worden gebracht. Bij de kopers zie je van alles: sloperijen, garages, inkopers van schadeauto’s, particulieren, enz. Wat kan je allemaal doen op zo een marktplaats? Marktplaats schadeauto’s is de perfecte plek voor het vinden, kopen of verkopen van schadeauto’s. Eigenlijk is het een advertentiesite die door iedereen bezocht kan worden.

Hoe werkt Marktplaats schadeauto’s?

Het is erg makkelijk om op Marktplaats schadeauto’s bezig te zijn. Het enige dat je nodig hebt is een emailadres en een aantrekkelijke advertentie. De bedoeling is dat je een account maakt en dan je advertentie online zet. Heb je een schadeauto, probeer dan genoeg informatie te geven en zet duidelijke foto’s. Handig aan deze advertentiesite is, dat je je advertentie makkelijk kan beheren. Je ziet bijvoorbeeld gelijk hoeveel keren de advertentie bekeken, welke bedragen er geboden zijn en opties om de advertentie aan te passen.

Ben je juist opzoek naar een schadeauto, dan heb je het ook heel wat voordelen aan Marktplaats schadeauto’s. Met miljoenen bezoekers is het aanbod namelijk erg groot, zodat je verzekerd iets vind. Daarnaast zijn er een aantal handige zoekfilters op de site, die helpen om resultaten zo dicht mogelijk bij je keuze te brengen. Zo hoef je niet alles door te nemen en kan je zelf schadeauto’s zien die binnen je budget vallen.

Voordelen Marktplaats schadeauto’s

Inmiddels moet het je al duidelijk zijn dat een Marktplaats voor schadeauto’s heel wat voordelen heeft, zowel voor kopers als verkopers. Het eerste voordeel is dat je heel makkelijk, zonder teveel gedoe of administratie, een advertentie op Marktplaats kan zetten. Daarmee verdwijnen de grootste obstakels. Een ander voordeel is het groot aantal bezoekers dat deze adverentiesite dagelijks aandoen. Omdat zoveel mensen advertenties plaatsen en/of bekijken, kan je als koper binnen korte tijd iets naar wens vinden. Hetzelfde geldt voor verkopers, schadeauto’s zijn snel verkocht en vaak tegen redelijke prijzen.

Wat zeker ook erbij vermeld moet worden, is dat wanneer een koper en verkoper elkaar eenmaal gevonden hebben, ze zelfstandig verder kunnen. Contact over bezichtiging, onderhandelingen over de prijs en alle andere dingen, vinden buiten de site om plaats. Je bent dus geen commisie schuldig aan de advertentiesite. Dat brengt wel met zich mee dat je voorzichtig moet zijn met wie je zaken doet.

Marktplaats schadeauto’s
5 (100%) 2 votes